Все заради безпеки: Українським поліцейським заборонили використовувати популярний мобільний додаток (документ)

У розпорядженні голови Нацполіції йдеться про заборону використання месенджера Viber для недопущення зливу важливої службової інформації.

Ілюстрація:pcworld.pe

Керівник Нацполіції Сергій Князєв підписав розпорядження про категоричну заборону співробітникам МВС передавати службову інформацію за допомогою месенджера. Про це Володимир Коваль повідомив на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

Так, згідно з документом поліцейським заборонено використовувати месенджер Viber для листування з метою не допустити просочування інформації.

“Вжити необхідних заходів щодо заборони використання співробітниками поліції месенджера Viber для передачі службової інформації, зокрема тієї, яка має гриф обмеження доступу, стосується питань розслідувань кримінальних проваджень, ведення оперативно-розшукової діяльності, проведення негласних (слідчих) розшукових дій, оперативно-розшукових заходів”, – йдеться в опублікованому документі.

При цьому радник міністра Авакова Антон Геращенко все-одно продовжує обмінюватися інформацією і листуватися в цьому месенджері, про що свідчать повідомлення на його айфоні.

“Ще один доказ, що заборони і блокування стосуються всіх, крім тих, хто їх приймає”, – підкреслює Коваль.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...