Вступився за жінку з дитиною: На Закарпатті роми сильно побили депутата палками (відео)

​Інцидент стався у Мукачеві на вулиці Берегівській.

Скрін відео

На Закарпатті особи ромської національності напали на чоловіка. У результаті сутички постраждав депутат міської ради, який вступився за жінку з дитиною. Про це пише Голос Карпат, передають Патріоти України.

Інформацію телефоном підтвердив і сам депутат міськради Юрій Кравчук, який з правоохоронцями наразі поїхав до поліції, щоб зафіксувати побої та написати заяву правоохоронцям.

Також депутат повідомив, що на прохання та скарги мешканців мікрорайону раніше він зініціював проведення комісії соцзахисту щодо родини ромів, які проживають неподалік буд. 28 на вул. Берегівській.

Коли депутат повертався з заявниками з поліції, роми спровокували конфлікт і накинулися з палками на неповнолітню дитину і її вагітну матір.

Депутат намагався зупинити розправу, намагаючись утримати палки нападників. Після цього на нього накинулось щонайменше троє ромів-чоловіків та кілька жінок, кілька разів ударами збивали його з ніг.

Це підтверджують очевидці події – мешканці мікрорайону. Потерпілі написали ще одну заяву про нанесення тілесних ушкоджень. Роми у своїй заяві стверджують, що їх побила вагітна жінка.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...