"Ввічливо спалили": На Одещині "спіймали" туристів із Придністров'я з "колорадкою" і триколором (фото, відео)

Активісти дочекалися власників авто, ознайомили їх з українськими законами і ввічливо попросили їх зняти заборонені предмети, після чого спалили їх.

Придністровці їздили по Одещині із триколором РФ. Фото: соцмережі.

У Чорноморську Одеської області місцеві активісти змусили туристів із невизнаного Придністров'я прибрати з салону автомобіля георгіївську стрічку і російський прапор. Про це в Facebook повідомив громадський діяч Валентин Ткачук, передають Патріоти України.

Активісти дочекалися власників авто, ознайомили їх з українськими законами і ввічливо попросили їх зняти заборонені предмети, після чого спалили їх. За словами Ткачука, він також має намір з'ясувати яким чином на територію України в'їхав автомобіль із номерами невизнаної республіки.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...