Викрадали та вбивали: У Києві знешкоджена банда, що наводила жах на всю Україну (відео)

Спіймати бандитів українським копам допомагали поліцейські чотирьох країн.

Поліція затримала бандитів, що викрадали та вбивали людей. Фото: скріншот з відео.

Бандити, що вбивали та викрадали людей і є підозрюваними у вбивстві екс-глави "Укрспирту" Віктора Панкова, мали на меті дестабілізацію криміногенної ситуації в Україні. Про це повідомив глава Нацполіції Сергій Князєв, передає прес-служба відомства, передають Патріоти України.

Князєв зазначив, що спіймати бандитів українським копам допомагали поліцейські чотирьох країн. "На території шести регіонів України одночасно було проведено більше 60 обшуків, та затримано п’ятьох активних членів угруповання. Організатора затримано на території сусідньої держави. Нам допомагали працівники поліції Молдови, Румунії, Ізраїлю, також зараз ми маємо контакти з правоохоронцями з Італії, щодо документування цієї групи зловмисників", - сказав Князєв.

Зловмисників підозрюють у вбивствах на замовлення, побиттях, викраденні людей та незаконному поводженні зі зброєю, боєприпасами та вибухівкою. П’ятьох підозрюваних заарештовано без права внесення застави. Інтерполу направлено запит на екстрадицію організатора угруповання, затриманого в Румунії. Ще одного учасника банди оголошено в міжнародний розшук.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...