Виправити політиків: У Полтаві народного обранця від партії Тимошенко залили фарбою (фотофакт)

Депутат таки попрямував на сесію, а потім подав заяву до поліції.

Депутата облили фарбами. Фото: скріншот з відео.

У п'ятницю, 24 березня, перед початком сесії в Полтаві облили червоною та синьою фарбами голову депутату міськради від "Батьківщини" Анатолію Клименку. Спочатку його перестрів перед входом у міськраду екс-депутат міськради від "Блоку Петра Порошенка" Сергій Чередніченко. Згодом з'ясувалося, що вимагав від Клименка не йти на сесію, де мали б переформатувати коаліцію у міськраді. Про це пише "Полтавщина", передають Патріоти України.

Доки Чередніченко розмовляв з Клименком, навколо них крутилися молодики. Двоє з них підійшли до Клименка й вилили йому на голову фарби. Депутат таки попрямував на сесію, а потім подав заяву до поліції.

До коаліції в Полтавській міськраді входять БПП, "Батьківщина" та "Совість України" (партія, від якої свого часу на вибори ішов нинішній мер Олександр Мамай, а потім переметнувся до Партії регіонів). Усі ці три політсили підтримують мера. Під час сесії стало відомо про "тушку". Депутат від "Самопомочі" Світлана Бондарєва почала голосувати за питання, що вигідні коаліції. Однопартійці забрали в неї картку та виключили зі своєї фракції. Згодом їй видали нову картку.

Керівник фракції "Самопомочі" в Полтавській міськраді Ігор Окіпнюк каже, що починають процес відкликання депутата Бондарєвої. Нагадаємо, нещодавно в Кам'янському вперше в історії України відкликали депутата міськради.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...