"Вище право Росії - бути сильною": Путін звернувся із промовою до нелегітимної Держдуми

Президент РФ закликав нову Думу допомогти йому зміцнювати обороноздатність країни.

Володимир Путін. Фото: www.ntv.ru.

Росія як держава ніколи нікому нічого не нав'язує, а нарощування військової сили потрібно Москві для збереження незалежності РФ. Про це президент Росії Володимир Путін заявив під час свого виступу в Держдумі (визнана Україною нелегітимною. - Ред.) 5 жовтня, передають Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

Під час своєї промови він процитував слова Петра Столипіна столітньої давності, який, також виступаючи перед російською Думою на початку 20 століття, заявив що "вище право Росії - бути сильною". "Вище право Росії - бути сильним. Ніколи ми не вкладаємо в ці слова великодержавної нотки, ми ніколи нікому нічого не нав'язуємо, і нав'язувати не збираємося. Сила Росії - всередині нас самих. Сила - це ключова умова нашої незалежності і самого існування Росії, як єдиного будинку для всіх народів, які її населяють", - наголосив Путін.

Також він закликав нову Думу допомогти йому зміцнювати обороноздатність країни. "Сподіваюся, що парламент надасть політичну і законодавчу підтримку", - додав президент РФ.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...