Вздовж траси Суми-Київ через повінь утворилося кілометрове провалля (фото)

За даними рятувальників, ще 6 місцин ризикують піти під воду найближчими днями.

Руйнівні наслідки повені. Фото: скріншот з відео.

За даними рятувальників ще 6 місцин ризикують піти під воду найближчими днями. Через стрімку повінь утворилось провалля вздовж траси Суми-Київ. Відео відзняли кориcтувачі соцмереж, передають Патріоти України із посиланням на ТСН.

Тягнеться воно понад кілометр. Дорожні служби обгородили небезпечні ділянки і зараз намагаються засипати провалля. Від повені оговтується Охтирка на Сумщині. Там напередодні був метровий рівень води і деякими вулицями можна було пересуватись лише човном. Нині підтопленими залишаються всього чотири будинки. Щоб відвести воду від міста, влада перерила об’їзну дорогу і вода пішла на поля.

Через стрімке танення снігу у зоні підтоплення нині Чернігів та Вилкове на Одещині. І за даними рятувальників, ще 6 місцин ризикують піти під воду найближчими днями. Це місто Дубровиця на Рівненщині, Кам'янка Бузька на Львівщині, Мукачево на Закарпатті і Лубни на Полтавщині. Там весняна вода підступила впритул до обійсть.

Через стрімке танення снігу у зоні підтоплення нині Чернігів та Вилкове на Одещині. І за даними рятувальників ще 6 місцин ризикують піти під воду найближчими днями. Це місто Дубровиця на Рівненщині, Кам'янка Бузька на Львівщині, Мукачево на Закарпатті і Лубни на Полтавщині. Там весняна вода підступила впритул до обійсть. Також вийшла з берегів річка Прип'ять у зоні відчуження Чорнобильської АЕС та в Любешівському районі Волині. За прогнозами водопілля набиратиме сили у найближчі три дні через активне потепління та танення снігів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...