"И миномет, миномет туда!": У мережі висміяли фасон "диверсійних трусів", які продаються у Донецьку (фото)

На фото зображено жіночу білизну з кишенею, очевидно, для того, щоб ховати гроші.

Ілюстрація:Преса України

У мережі показали фото жіночої нижньої білизни, яка продається в окупованому Донецьку. Відповідний знімок на своїй сторінці в Facebook розмістив блогер Адольф Донецький, зазначають Патріоти України.

"Труси диверсійні. Захоплений немитими Донецьк. Сьогодні", - написав він.

Так, на фото зображено жіночу білизну з кишенею (очевидно, для того, щоб ховати гроші) і написом: "Труси для поїздки за пенсією в Україну".

Варто відзначити, що світлина викликала активне обговорення в мережі.

"И миномет, миномет туда!", " А говорили "деньги не пахнут", "Памперс в подарок не прилагается?", " А мужики за пенсией не ездят или это унисекс?", " Етить колотить! Даже такое ноу-хау есть в Донецке?!", "Китайцы еще один фасон освоили, спецом для ОДЛО", - пишуть користувачі мережі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...