"Идет охота на волков": У Харкові підстрелили одного з путінських байкерів

Інцидент трапився 9-го травня на перехресті вулиць Сумської та Дерев’янко.
Байкери "Нічні вовки". Фото: AFP.

9-го травня у Харкові близько полудня із травматичної зброї обстріляли 30-річного мотоцикліста, який виявився учасником харківського відділення російського байкерського клубу «Нічні вовки». Наразі чоловік із простріленою ногою знаходиться у місцевій лікарні, його життю нічого не загрожує. Новину передають Патріоти України із посиланням на прес-центр ГУ Національної поліції у Харківській області.

Інцидент трапився 9-го травня у Харкові. Як стало відомо, на перехресті вулиць Сумської та Дерев’янко відбулася стрілянина. В той момент, коли перехрестям рухався мотоцикліст, шлях йому перекрив автомобіль «Нива» без жодних розпізнавальних номерів. Чоловік, який знаходився в автомобілі, із травматичної зброї відкрив вогонь, мотоцикліст отримав поранення у ліву гомілку та кістку.

Як виявилось згодом, 30-річний поранений чоловік був членом харківського відділення російського байкерського клубу «Нічні вовки». Він повертався від Меморіалу Слави, де сталися сутички між проукраїнськими активістами та комуністами. На момент руху мотоцикліст був без будь-якої символіки.

Наразі байкер знаходиться у лікарні. Лікарі оцінюють його стан здоров’я, як задовільний. Його життю нічого не загрожує. Поліція, тим часом, займається пошуками «Ниви» та нападників.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...