"Извинения или лишение депутатского мандата!": Командир донецької роти поліції особливого призначення Голубан звинуватив Ігоря Луценка у наклепі (документи)

Ветерани АТО також підтримали Юрія Голубана та закликали притягнути нардепа до відповідальності.

Ігор Луценко. Фото: ZN.ua.

Ветерани АТО і бійці полку "Київ" вимагають від народного депутата Ігоря Луценка вибачитися перед командиром роти спецпризначення поліції Донецької області Юрієм Голубаном за наклеп і підтримку піар-кампанії проти поліції. Пізніше Голубан звернувся в Генеральну прокуратуру з проханням провести об'єктивну перевірку викладеної народним депутатом інформації та вжити відповідних заходів реагування за її результатами в разі потреби. Про це йдеться у зверненні добровольців, яке оприлюднив нардеп Євген Дейдей у Facebook, передають Патріоти України.

"Додаю скріни і текст звернення моїх бойових товаришів, яке я отримав сьогодні вранці", - написав він.

Наводимо повний текст звернення:

Мы ветераны АТО и бойцы полка "Киев" требуем от депутата Верховной Рады Украины Игоря Луценко немедленно извиниться перед Юрием Голубаном за распространение клеветы и поддержку грязной пиар компании против полиции и в частности против полковника Голубана! В то время, когда наши ребята несут службу в зоне проведения АТО, Луценко, используя депутатский мандат, устраивает провокации и распространяет грязную ложь в соцсетях! Он позволяет себе поддерживать оскорбления и безосновательную клевету в адрес нашего товарища и офицера, втягивая его в информационные войны.

Мы считаем, что такое поведение недопустимо. И требуем извинений либо лишения его депутатского мандата. Голубан - истинный патриот своей страны! Он стоял с нами плечом к плечу на фронте и ни разу не дал повода усомниться в своей преданности нашей стране!!! Он тот, для кого слова честь и достоинство не пустой звук! И мы будем стоять за него до конца!

Мы просим всех народных депутатов не оставаться в стороне и объявить бойкот Луценко до момента разрешения конфликта! Никто не имеет права на подобное поведение! Мы каждый день рискуем жизнями и хороним наших товарищей ради ПРАВОВОЙ, единой, соборной и демократической Украины. Ради страны, в которой будут уважать закон и правоохранителей, где будут помнить о том, что сегодня делают наши ребята на фронте, где к ним будут относиться с должным уважением!!! А не ради депутатского беспредела и не ради популистов, которые строят карьеру на нашей крови!

Извинения или лишение депутатского мандата!!! Иначе мы будем вынуждены пойти на крайние меры.

Як повідомляє Департамент комунікації МВС України, Юрій Голубан подав позов до нардепа Ігоря Луценка про спростування недостовірної інформації, захист честі, гідності та ділової репутації.

Під час вечірнього ефіру телеканалу NewsOne від 15 березня 2017 р народний депутат України Ігор Луценко звинуватив командира роти поліції особливого призначення ГУНП у Донецькій області полковника поліції Юрія Голубана в "убивстві наших бійців під Карлівкою", назвавши поліцейського сепаратистом.

"Є такий сепаратист, який убивав наших бійців під Карлівкою, Юрій Голубан. Так ось його завели, щоб він виступав із трибуни українського парламенту. Ось таких ось кадрів пан Аваков понабирав до себе в Беркут, ці нові так звані новостворені структури, і ось такі кадри там зараз функціонують, і зараз інших не знайшлося, щоб тільки таких ось завести на парламентську трибуну, щоб вони виступали", - сказав народний депутат Ігор Луценко.

Полковник Юрій Голубан просить суд визнати вищевказану інформацію недостовірною, такою, що порушує честь, гідність і ділову репутацію та зобов'язати телеканал NewsOne не пізніше одного місяця з дати набрання судовим рішенням оголосити його резолютивну частину в ефірі цієї ж програми.

Також Юрій Голубан звернувся в Генеральну прокуратуру з проханням провести об'єктивну перевірку викладеної народним депутатом інформації та вжити відповідних заходів реагування за її результатами в разі потреби.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...