"З огляду на численні звернення жителів селища", - Міноборони скромно заявило про взяття під контроль Новолуганського

Це дозволить безперешкодно забезпечувати майже чотири тисячі жителів селища продуктами харчування та відновити медичне забезпечення.

У Новолуганському. Фото: Подробности.

Збройні сили України сьогодні встановили блокпост на околиці села Новолуганське на Донбасі. Про це інформують Патріоти України із посиланням на прес-службу Міністерства оборони України.

"У зв'язку з численними зверненнями жителів селища Новолуганське, внутрішньо переміщених осіб, підприємств і приватних підприємців, сьогодні, 23 грудня, Збройні Сили України встановили блокпост на південній околиці селища Новолуганське.

Це дозволить безперешкодно забезпечувати майже чотири тисячі жителів селища продуктами харчування та необхідними товарами повсякденного вжитку, відновити медичне забезпечення, упорядкувати процедуру провезення підприємствами необхідних товарів і паливно-мастильних матеріалів. Крім того, це прискорить процедуру пропуску громадян для відвідування своїх родичів", - йдеться в повідомленні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...