"З останніх сил вдарив по стіні і видавив із себе "вбивають": На Одещині депутата ледь не задушили через "зайві питання" у сільраді (фото)

Інтерес до витрачання коштів, виділених на премії медпрацівникам, ледь не коштував життя депутату Біляївського райради Юрію Яремчуку.

Депутата на Одещині ледь не задушили. Фото: "Фейсбук".

Рукоприкладство, як спосіб комунікації чиновників і депутатів днями впровадили в селі Нерубайське. про інцидент на своїй сторінці в "Фейсбуці" повідомив депутат Біляївської районної ради Юрій Яремчук, передають Патріоти України.

Інтерес до витрачання коштів, виділених на премії медпрацівникам, ледь не коштував життя депутату Біляївського райради Юрію Яремчуку. За інформацією Яремчука премії отримали не всі, кому належало, і при спробі ознайомитися з документами про виділення преміальних коштів, депутата ледь не задушили. Бійка сталася прямо в кабінеті голови Нерубайської сільради Василя Юрковського.

Як розподілили гроші, відповідати депутату відмовилися. Яремчук намагався записати розмову на телефон, але заступник голови сільради Василя Юрківського вихопив телефон і розбив його. Після цього в кабінеті зав'язалася бійка, в результаті якої депутата ледь не задушили. Врятували депутата від летального випадку інші працівники сільради.

"Я почав втрачати свідомість. З останніх сил я вдарив по стіні і видавив із себе: "вбивають". На цей стукіт забігли співробітники сільради", - розповів Яремчук. "Заступник голови душив мене до тих пір .. Якби ще трохи, я б помер. У мене ще щось з ребром", - поскаржився Яремчук.

Після того, що сталося потерпілий разом зі своїм колегою побували на прийомі у начальника поліції Одеської області Георгія Лорткіпанідзе. Він порадив їм звернутися в Усатівське відділення поліції і пообіцяв тримати справу на особистому контролі. Після того, що сталося обидві сторони конфлікту подали заяву в поліцію.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...