З темряви на світ Божий: "Касир" Партії регіонів Євген Геллер, хто він? - розслідування (відео)

В опублікованій "чорної бухгалтерії" він є одним з "лідерів" за видатками: з червня по грудень 2012 року Партія регіонів виділила йому $ 3,53 млн.

Євген Геллер. Фото:donbass.comments.ua

Українські правоохоронні органи після Майдану не мали претензій до розпорядника публічної партійної каси Партії регіонів народного депутата Євгена Геллера. Днями стало відомо, що його прізвище рясно зустрічається в документах неофіційної, "чорної бухгалтерії" ПР, які передані в Національне антикорупційне бюро. Про це повідомляється в розслідуванні телепрограми "Схеми", спільного проекту Радіо Свобода і телеканалу "UA:Перший", зазначають Патріоти України.

На думку авторів передачі, Геллер захищений від переслідувань близькими стосунками з найвпливовішими політиками країни. Зокрема, гостем на його дні народження був глава Адміністрації Президента Борис Ложкін.

Першим про "чорну бухгалтерію" регіоналів 28 травня заявив колишній заступник голови СБУ Віктор Трепак. Він повідомив, що передав в Національне антикорупційне бюро масив документів, які свідчать, за його словами, про систему підкупів і фальсифікацій, які супроводжували прихід до влади Віктора Януковича і його оточення.

У 2012 році Геллер був народним депутатом від Партії регіонів. В опублікованій "чорної бухгалтерії" він є одним з "лідерів" за видатками: з червня по грудень 2012 року Партія регіонів виділила йому $ 3,53 млн.

Сам нардеп назвав публікацію списків "інсинуацією" і спробою "дискредитувати країну".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...