За допомогою звернулись вже 277 людей: У Ізмаїлі введено надзвичайний стан (відео)

На амбулаторному лікуванні на даний момент знаходиться 141 людина, 136 осіб проходять лікування в стаціонарі.

У Ізмаїлі. Фото: geotop.com.ua.

За медичною допомогою з симптомами отруєння в Ізмаїлі Одеської області звернулися вже 277 осіб, у місті введено надзвичайний стан. Про це в ефірі телеканалу 112 Україна повідомив мер міста Андрій Абрамченко, передають Патріоти України.

"На амбулаторному лікуванні на даний момент знаходиться 141 людина, 136 осіб проходять лікування в стаціонарі. 250 резервних ліжок готові при необхідності прийняти хворих", - сказав мер.

Раніше в суботу було проведено подвірний обхід у приватному секторі, що дозволило вчасно виявити деяку кількість потребуючих допомоги. "Спалах з симптомами кишкового отруєння може бути пов'язаний з тим, що 14 червня за одну годину випало 300 мм опадів, а незабаром температура повітря піднялася до +35 градусів Цельсія", - припустив Абрамченко.

Згідно з повідомленням офіційного сайту Ізмаїла, аналізи проб води в системі міського водоканалу відповідають санітарним нормам, тому передумов для відключення води немає.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...