За дорученням Кремля: Російська шпигунка Бутіна мала зв'язки з нащадком Рокфеллера - ЗМІ

Багатій допомагав в організації "дружніх обідів" для представників США та Росії, не приховуючи своїх зв'язків з Москвою.

Марія Бутіна. Фото:nacexpert.ru

Російська шпигунка Марія Бутіна була знайома з нащадком мільярдера Ротшильда Рокфеллера 68-річним Джорджем О'Нілом-молодшим. О'Ніл був одним із багатіїв, через яких Бутіна намагалася створити канал зв'язку між Кремлем і Білим домом, зазначають Патріоти України.

Багатій допомагав в організації "дружніх обідів" для представників США та Росії минулого року та позаторік. Бутіна говорила О'Нілу, що її керівництво у захваті від того, що він робить для відновлення відносин між країнами. Пізніше повідомила, що представник Кремля одобрив формування "каналу зв'язку". Російським куратором шпигунки вважають Александра Торшина - одного із керівників Центробанку Росіїї.

"Все, що нам потрібно, - це "так" з боку Путіна. Решта простіше ", - писала Бутіна.

У вересні 2016-го зверталася за допомогою організувати чергову зустріч. До виборів два місяці і час створювати для нового президента команду радників з питань відносин із Росією, сказала вона. Також О'Ніл сприяв зустрічі американських і російських представників на Національному молитовному сніданкові - заході за участі політиків із різних країн світу та президента США Дональда Трампа.

"Наша делегація не може перестати базікати про ваш прекрасний обід. Мій глибоко шанований президент отримав "повідомлення" про ініціативи вашої групи і про вашу конструктивну та добру увагу до росіян", - написала Бутіна. Наступного року він також організовував обід для російської делегації.

Свої зв'язки з Росією нащадок Рокфеллера не приховував. Зізнавався, що організовував зустріч деяких колишніх і нинішніх російських чиновників із низкою відомих республіканців, консерваторів і журналістів.

"Я стурбований зростаючою войовничістю в американо-російських відносинах. Але тоді я був стурбований войовничістю американської зовнішньої політики загалом", - написав Рокфеллер у колонці The American Conservative. The Wall Street Journal пише, що він заснував групу для лобіювання реалістичної та стриманої зовнішньої політики.

Джордж О'Ніл-молодший - правнук одного із засновників фонду Рокфеллера Джона Рокфеллера-молодшого. Він займається скульптурою. Входить до низки американських консервативних організацій.

Рокфеллера у Мін'юсті США називають "американцем №2" у схемі Бутіної. "Американець № 1" - це 56-річний республіканець Пол Еріксон. Був коханцем шпигунки. Через нього вона намагалася познайомитися з впливовими консервативними політиками.

Джерело: Bloomberg

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...