За гроші російських держкомпаній: Навальний про те, як донька Путіна наживається на анексії Криму (відео)

Фонд Катерини Тихонової, отримуючи серйозне фінансування, лише створює видимість роботи у так званому проекті "Цифрова долина Криму".

Катерина Тихонова-Путіна.Фото:prusnord.ru

На думку Навального, Тихонова створює видимість роботи і, отримуючи фінансування, не займається цільовою програмою. 18 жовтня 2016 року Фонд боротьби з корупцією Олексія Навального повідомив, що Фонд "Національний інтелектуальний розвиток" / "Іннопрактика", який очолює Катерина Тихонова - дочка президента Росії Володимира Путіна, активно діє в проекті "Цифрова долина Криму". Про це йдеться на сайті опозиціонера, зазначають Патріоти України.

Фонд Тихонової безконтрольно і несвідомо отримує гроші від російських держкомпаній. "Цифрова долина Криму під повним державним контролем. Ну хіба це не прекрасно? Хіба вам шкода на таке 2,5 млн рублів. Куди Катерина витрачає отримані гроші? Відповідь: Не знаємо.

У розділі "Наші результати" на сайті фонду повідомляється, що проведений якийсь конгрес і реалізовані деякі проекти для тих же самих держкомпаній - "Роснефть", "Транснефть" і "Росатом" Ніякої конкретики. Єдині регулярні і конкретні оновлення по діяльності фонду - це публікація дайджесту новин про все на світі. Все, більше нічого не відбувається ", - повідомив Навальний.

За суму в розмірі 2,5 мільйона рублів фонд підготував для Академії документацію "техноробочого проекту ІВС КФУ в частині психолого-педагогічних вимог до користувачів в умовах її включення в екосистему Цифрової Долини Криму". Іншими словами, мова в документі йде про так звану силіконову долину півострова.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...