За кермом була дівчина-мажорка: Геращенко розповів подробиці наїзду на пішоходів у Харкові

Волонтери знайшли відео, на якому "Лексус" RX-350, вже проїздив на червоний сигнал світлофора взимку минулого року.

На місці ДТП у Харкові. Фото: соцмережі.

Двоє дівчат, які постраждали від наїзду автомобіля "Лексус" на пішоходів у Харкові, знаходяться в украй важкому стані. Про це у Facebook написав радник глави МВС Антон Геращенко, передають Патріоти України.

За його словами, волонтери знайшли відео, на якому "Лексус" RX-350, вже проїздив на червоний сигнал світлофора взимку минулого року. "Ми правда не знаємо хто був за кермом того дня, ця ж дівчина-мажор 1997 року народження, що стала сьогодні причиною загибелі 6 харків'ян, або ж хтось з її рідних. Але по цьому відео видно, що сьогоднішня трагедія була зумовлена. Упевнений, що треба кінчати з популізмом і стогонами про те, що штрафи за проїзд на червоне світло або порушення правил проїзду перехрестя занадто великі", - написав Геращенко.

За його словами, розміри штрафів треба переглядати, а неадекватні водії, які систематично порушують правила, повинні втрачати права на роки, якщо не назавжди.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...