За проукранську позицію: В окупованому Стаханові у патріотів відбирають житло

У переселенців, які залишили окуповану зону, бойовики недавно забрали квартиру, де залишалося майно.

Ілюстрція:Антикор

В окупованому бойовиками "ЛНР" Стаханові "процвітають" пограбування і мародерство. Так, у переселенців, які залишили окуповану зону, бойовики недавно забрали квартиру, де залишалося майно. Про це кореспонденту Informator.media повідомила Аліна Фекліна, передають Патріоти України.

"В 2014 году мы принимали участие в проукраинских акциях, начали поступать угрозы начиная с апреля месяца. Когда накал в ситуации стал непереносимым, и начали происходить нападения на наших активистов, я решила с бабушкой и дочерью покинуть свой город 3 июня 2014года. В городе остался мой гражданский муж, Балашов Илья Павлович. 04.06.14 в 12.00 ко мне позвонили из Стаханова с новостью, что его похитили четыре вооруженных человека", - розповіла Аліна.

"Мы обратились во все возможные волонтерские организации, после продолжительной «беседы» к ночи Илья был выпущен. С лета 2014 года мы получили ворох ужасных новостей об убийстве нашего друга с проукраинскими взглядами, которых он не скрывал, и похищении наших друзей", - додала вона.

Ось уже більше двох років переселенка живе на вільній території, працює, займається волонтерською діяльністю, допомагаючи таким же переселенцям, як вона сама. А минулої неділі жінка дізналася страшну новину.

"В воскресенье узнала, что в нашу квартиру вломились боевики, живет там молодая семья с ребенком. Там у нас остались мебель техника и огромное количество фотографий родительских фотографий. Мой ребенок, когда узнала, что ее игрушки и книжки были выброшены, очень плакала, повторяя: «Я их ненавижу!». Собственниками квартиры являются Балашов Илья и Балашова Дарья, брат и сестра. Я сделала в этой квартире дорогой ремонт за свой счет!"- розповіла Аліна.

Безумовно, шкода матеріальних речей, наприклад, побутової техніки і меблів. Але, за словами Аліни, більше вона горює про втрачені фотографії померлих мами і друзів, і маленької дочки Аріадни.

"У Ильи с Дарьей фотографии их умерших родителей остались там, как и награды и ордена дедушки" - розповіла жінка.

Крім того, Аліна повідомила, що знає, з якої причини саме вона і її близькі потрапили під удар. "Все это "за укропов", за то, что мы ездили с флагами", - додала вона.

"Сегодня ополченцы заняли мою квартиру в Стаханове. Все вещи вывезли. Формальная формулировка «За то что поддерживал Украину", - в свою чергу, написав на своїй сторінці в соціальній мережі колишній чоловік Аліни Ілля Балашов.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...