За земельні махінації: НАБУ затримало депутата Київради

Вдень до Сергія Кримчака прийшли з обшуком, а ввечері він був затриманий.
Сергій Кримчак. Фото: офіційний сайт політика.

Детективи НАБУ затримали депутата Київради Сергія Кримчака. Про це "Українська правда" повідомляє з посиланням на оточення самого депутата, передають Патріоти України.

Факт затримання Сергія Кримчака підтвердили і в НАБУ. За інформацією, вдень до Кримчака прийшли з обшуком, а ввечері він був затриманий. Кримчака підозрюють у земельних махінаціях.

Варто зазначити, що за часів мерства Леоніда Черновецького частину земельної ділянки на Толбухіна, 43а та 43б розділили на три ділянки та передали членам сім’ї чинного депутата Київради від партії "Єдність" – Сергія Кримчака.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...