Заборгували десятки мільйонів та ще й натравили спецназ: Як на Хмельниччині екс-регіонали знущаються над селянами (відео)

Селяни у середині вересня влаштували свій Майдан під входом у підприємство, але протестувальників, що залишились ночувати на місці, жорстоко побила рота спецпризначення Нацполіції.

Постачальники молока вимагають оплати. Фото: соцмережі.

У програмі журналістських розслідувань "Схеми. Корупція в деталях" – стало "головним героєм" підприємство "Білогір’ямолокопродукт" на Хмельниччині, за яким стоять колишні депутати від Партії регіонів, кілька місяців не платить селянам за молоко. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на 24tv.ua.

Сукупний борг перед селянами – більш як 74 мільйони гривень. Коли великі й малі виробники молока вийшли на протест і заблокували роботу підприємства – їх розігнав спецпідрозділ обласної поліції. Не обійшлося без крові та переломів.

Багато селян на Хмельниччині живуть на гроші, які отримують з продажу молока на переробні заводи. Понад 2 тисячі домогосподарств області здавали молоко на "Білогір’ямолокопродукт". Кілька місяців завод не платив жодним постачальникам молока та не пояснював стан справ на підприємстві. Селяни у середині вересня влаштували свій Майдан під входом у підприємство, але протестувальників, що залишились ночувати на місці, жорстоко побила рота спецпризначення Нацполіції.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...