"Забить тебя, с#ка, в говно?! Чтоб ты сдох!": П'яний комбат "Святої Марії" при затриманні в Києві влаштував істерику поліцейським (відео)

Перш ніж перейти до брудної лайки, п'яний чоловік намагався переконати патрульних, що він не керував авто, а просто сидів у кафе.

Скрін відео

Поліція затримала п'яного чоловіка, який підозрюється в управлінні автомобілем в нетверезому стані. Чоловік потрапив у поле зору поліцейських, після інформації про перевищення швидкості автомобілем Range Rover білого кольору на вулиці Ольгинській у Києві. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Еспресо ТV.

Чоловік переконував патрульних, що він не керував автомобілем, а був в кафе і представлявся заступником командира добровольчого батальйону "Свята Марія". Подробиці інциденту на сьомій хвилині реаліті "Патруль". Увага! Ненормативна лексика!

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...