Загострення в зоні АТО: Терористи активно зміцнюють свої позиції, щоб постійно обстрілювати ЗСУ, - розвідка

Крім того активізувалися бойові дії поблизу Авдіївки.

Терористи зміцнюють свої позиції, щоб постійно обстрілювати ЗСУ. Ілюстрація:ukr.media

Бойовики активно зміцнюють свої позиції, щоб постійно обстрілювати Збройні сили України (ЗСУ). Про це в ефірі телеканалу 112 Україна заявив начальник управління ГУ розвідки Міноборони Вадим Скібіцький, інформують Патріоти України.

Він зазначив, що ситуація залишається дуже складною, тривають провокаційні обстріли з території бойовиків. Крім того активізувалися бойові дії поблизу Авдіївки.

"Супротивник намагається створити нові опорні зведені пункти для того, щоб використовувати їх для обстрілу наших позицій. Противник активно посилює свої позиції, здійснює інженерне обладнання, для того, щоб постійно обстрілювати ЗСУ і витісняти наші війська з відповідних позицій. Якщо буде загроза масштабного наступу - буде відповідна доповідь", - додав він.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...