Загинула біля власного паркану: Собаки загризли жінку на Дніпропетровщині

Згодом собаки кинулися на іншу жінку, яка йшла тією ж дорогою, вона почала відбиватися сумкою від собак.

Собаки насмерть загризли жінку. Фото: соцмережі.

На Дніпропетровщині у селищі Підгородному посеред вулиці дві собаки загризли насмерть жінку, яка йшла зранку на роботу. На жінку раптом напали собаки. Внаслідок завданих травм вона загинула біля власного паркану. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на ТСН.

Власники собак переконують, що хтось відчинив хвіртку і випустив тварин на вулицю. Тож своєї вини не бачать. Натомість кінологи переконані, що господарі повинні відповідати за дії собак.

Згодом собаки кинулися на іншу жінку, яка йшла тією ж дорогою, вона почала відбиватися сумкою від собак. На допомогу вибіг сусід. На жінці приблизно 10 глибоких ран, вона перебуває у лікарні. Поліція кваліфікує інцидент як нещасний випадок. Власники наразі відбудуться штрафом.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...