Закон дозволяє: Холодницький виступив за залучення фахівців ФБР до розслідувань антикорупційної прокуратури

Президент Петро Порошенко сподівається на залучення представників Федерального бюро розслідувань США до організації роботи Національного антикорупційного бюро в лютому.

Назар Холодницький. Фото: newsradio.com.ua.

Заступник генерального прокурора - спеціалізований антикорупційний прокурор Назар Холодницький виступає за залучення європейських фахівців, а також фахівців з Федерального бюро розслідувань США до розслідувань антикорупційної прокуратури. Про це він сказав в інтерв'ю Українським Новинам, передають Патріоти України.

"Якщо наші американські або європейські колеги зможуть надати нам будь-яку допомогу, в тому числі і з залученням фахівців, то я можу тільки вітати це", - сказав він. Холодницький зазначив, що українське законодавство дозволяє створювати міжнародні слідчі групи, і він підтримує це.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...