"Закон та порядок повертаються": У селищі Новолуганському під Дебальцевим відкрили відділення Нацполіції (фото)

Генерал Аброськін провів в пункті поліції нараду з командирами підрозділів «Дніпро-1» і «Донбас», які також несуть тут службу, і поставив першочергові завдання бійцям поліцейського загону.

На околицях Новолуганського. Фото: 112 Україна.

Донецькій області в прифронтовому селищі Новолуганське відкрився пункт поліції. Про це повідомляє ГУПН Донецької області, передають Патріоти України.

У селище, яке донедавна було «сірою зоною», повертаються закон і порядок. З сьогоднішнього дня тут постійно працюють поліцейські, які будуть надавати допомогу 3 тис. 330 місцевим жителям і 700 переселенцям. Загін поліції, який буде нести службу в 500 м від позицій терористів.

Від Новолуганського до окупованої Горлівки — 20 км, але території, контрольовані бойовиками, — значно ближче, на під’їзді до селища розташований «нульовий блокпост ДНР». Однією з проблем «сірої зони» було те, що поліція не мала можливості постійно перебувати в селищі. Сьогодні начальником поліції Донецької області сюди направлено загін поліції. У нього входять досвідчені працівники Бахмутського відділу поліції, бійці підрозділів спецпризначення і додаткові сили. Вони будуть забезпечувати спокій людей і надавати будь-яку допомогу на місці.

Пункт поліції розташований в будівлі селищної ради. Тут є все необхідне для цілодобової роботи. Генерал провів в пункті поліції нараду з командирами підрозділів «Дніпро-1» і «Донбас», які також несуть тут службу, і поставив першочергові завдання бійцям поліцейського загону.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...