Замах на Адама Осмаєва: Затримали чиновника, який видав документи кілеру

Кілер не тільки використав українські документи, але й одружився із українкою.

Паспорт - справжній, громадянин - ні. Фото: Цензор.НЕТ.

Український чиновник, який видав документи громадянину Росії Артуру Денісултанову, обвинуваченому в замаху на командира батальйону ім. Джохара Дудаєва Адама Осмаєва та воїна-добровольця АТО Аміну Окуєву, затриманий. Про це повідомляє "Цензор.НЕТ", передають Патріоти України.

"Слідство встановило, що Денісултанов легалізувався в Україні також шляхом шлюбу з громадянкою України та певною схемою фальсифікації документів через кілька органів влади. Корумпований чиновник, який видав первинні документи для легалізації злочинцеві, вже затриманий, з ним працює слідство", - пише видання.

Зазначається, що Денісултанов затримувався правоохоронними органами Австрії 11 червня 2008-го року за звинуваченням у погрозах відомому чеченському опозиціонеру Умару Ісраїлову, однак тоді його звільнили. Через кілька місяців Ісраїлов був застрелений російськими кілерами на вулиці Відня.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...