"Заморожений" Путін: Як у Європі вирішили потішити російськомовний електорат (фото)

Пельменями з "цікавою" назвою очевидно намагаються "підкупити" російськомовних громадян, які у величезній кількості проживають в Німеччині.

Путін. Ілюстрація:express.co

У Німеччині почали продавати "Путінські пельмені". Фотографією продукції поділився користувач Twitter, передають Патріоти України.

Він також додав, що пельмені продаються в Німеччині, хоча зроблені вони в Латвії. Згідно з написом на упаковці "Путіна" закатують в пельмені вручну, і коштують вони 4,39 євро за пачку вагою 1 кг.

Користувачі соцмереж сходяться на думці, що таким чином - пельменями намагаються "підкупити" російськомовних громадян, які у величезній кількості проживають в Німеччині.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...