Заступник мера Ужгорода міг втекти в Угорщину

Наразі правоохоронці перевіряють інформацію щодо наявності у Цапа паспорта Угорщини та інформацію про його можливу втечу до Угорщини.
Іштван Цап. Фото: соцмережі.

Правоохоронці України перевіряють інформацію про можливу втечу заступника мера Ужгорода Іштвана Цапа до Угорщини. Про це "Українській правді" повідомила прес-секретар Закарпатської обласної прокуратури Вікторія Попович, передають Патріоти України.

За її словами, наразі правоохоронці перевіряють інформацію щодо наявності у Цапа паспорта Угорщини та інформацію про його можливу втечу до Угорщини. Відповідні запити підготовлені угорській стороні.

"Надана інформація в усі пункту пропуску на українсько-угорському кордоні щодо заборони Іштвану Цапу перетинати кордон", - сказала Попович. Крім того, вона зазначила, що угорським правоохоронцям направляються запити з проханням проінформувати у разі виявлення Цапа на території Угорщини. Водночас, як повідомило джерело УП в правоохоронних органах, Цап втік за кордон, але не в Угорщину.

Як відомо, раніше місцеві ЗМІ Закарпаття повідомили, що Цап втік до Угорщини. Відомо, що до роботи у міськраді Ужгорода Цап працював в посольстві України в Угорщині.

За офіційними даними біографії, Цап протягом 2008 - 2014 років працював керівником торговельно-економічної місії у складі Посольства України в Угорській Республіці, першим секретарем відділу з економічних питань Посольства України в Угорській Республіці. Напередодні увечері генпрокурор Юрій Луценко заявив, що першого заступника мера Ужгорода Іштвана Цапа викрили у вимаганні 40 тисяч гривень у підприємця за дозвіл приватизації землі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...