Затягнути гайки тугіше: У Росії підготували список "неугодних" ЗМІ, щодо яких посилять цензуру

Дані заходи були прийняті у відповідь на можливу реєстрацію в США в якості іноземного агента прокремлівського телеканалу Russia Today.

Ілюстрація:Уніан

Комісія Ради Федерації (верхня палата парламенту РФ) щодо захисту держсуверенітету і недопущення втручання у внутрішні російські справи склала список ЗМІ, діяльність яких може бути обмежена на території Росії, в який потрапили CNN, "Голос Америки" та "Радіо Свобода". Дані заходи були прийняті у відповідь на можливу реєстрацію в США в якості іноземного агента прокремлівського телеканалу RT. Про це повідомляє російський сайт РБК, передають Патріоти України.

Як каже член комісії по захисту держсуверенітету Олег Морозов, в список потрапили ЗМІ, які отримують гроші з-за кордону" і "втручаються в російську внутрішню політику".

"Якщо обмежать сигнал [RT] — ми обмежимо теж [сигнал іноземних ЗМІ в Росії], якщо розірвуть вже укладені договори з тими інтернет-ресурсами, які надають майданчик для RT — значить, аналогічні заходи будуть прийняті в Росії. Візьмуть під контроль персональні дані співробітників — ми візьмемо під контроль персональні дані співробітників відповідних закордонних ЗМІ", - заявив Морозов.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...