"Затребуваний процес": У РФ відправили у відставку шостого губернатора протягом двох тижнів

Чинного губернатора Приморського краю Володимира Миклушевского звільнили за власним бажанням.
Володимир Миклушевський. Фото: kremlin.ru.

Президент РФ Володимир Путін провів робочу зустріч із генеральним директором федерального держпідприємства "Росморпорт" Андрієм Тарасенком, під час якої поінформував про рішення призначити його тимчасовим виконувачем обов'язків губернатора Приморського краю. Про це повідомляють на сайті Кремля, передають Патріоти України.

Прес-секретар президента Дмитро Пєсков повідомив, що чинного губернатора Приморського краю Володимира Миклушевского звільнили за власним бажанням, передає "Интерфакс". Це вже шоста відставка губернатора в Росії протягом двох тижнів. 28 вересня Путін прийняв відставку губернатора Ненецького автономного округу.

Також минулого тижня у відставку пішли керівники Республіки Дагестан (Рамазан Абдулатіпов), Красноярського краю (Віктор Толоконський), Нижегородської області (Валерій Шанцев) і Самарської області (Микола Меркушкін). Пєсков назвав кадрові перестановлення "абсолютно нормальним" і "затребуваним" процесом. До цього масові відставки губернаторів в Росії відбулися в лютому 2017 року. Тоді своїх посад позбулося шестеро глав регіонів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...