"Здесь русский дух и правом тут не пахнет": У РФ студентам-юристам читають лекції про віру в Путіна

Заняття проводилися згідно з федеральною програмою "Патріотичне виховання молоді російської Федерації", в якій зазначено, що молодь в умовах глобалізації має стати «провідником толерантності». Втім, лекції були далекі від цього.

Російським студентам розповідають про Путіна. Ілюстрація: BeLive.ru.

В Новосибірську ввели лекції з патріотизму і віри у президента Росії Володимира Путіна, повідомляє "Тайга.інфо". Новину передають Патріоти України.

Учням юридичного інституту розповіли про "духовну спадщину, створену російськими людьми" і "смути в Україні". Причому присутність на цих лекціях була обов'язковою. "Він говорив, що під час смути наша моральність впала, але ми не прийняли цей урок. А зараз така ж смута в Україні. В Росії такого допускати не можна. Говорив, що революція — це погано, а бог — добре. Казав, що треба вірити в батюшку-царя, тобто у Путіна. А ще, що нашу землю зараз проклинають, а священики оберігають нас. Святою водою поливають чи що?" - розповів один із студентів.

"А хто їх ще навчить любити Батьківщину? Є поняття, які поза духовно-моральними термінами просто неможливо пояснити", - прокоментував священик свою лекцію. За словами директора, заняття проводилися згідно з федеральною програмою "Патріотичне виховання молоді російської Федерації", в якій зазначено, що молодь в умовах глобалізації має стати «провідником толерантності». Втім, лекції були далекі від цього.

"Він говорив, що гомосексуалізм — це погано, і якщо знадобиться захищати свою країну, він готовий бути расистом", - розповів студент. "Тут русский дух" і правом тут не пахне. З православно-процесуального кодексу для юристів", - прокоментували в мережі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...