Згідно "технології Гоголя": Командири бойовиків збагачуються за рахунок "мертвих душ"

Керівники підрозділів списували поточне продовольче та інше військове майно, яке невдовзі продавали.

"Мертві души" терористів - зручний бізнес. Ілюстрація: Україна Молода.

На тимчасово окупованих територіях командування лише одного терористичного батальйону утримує близько 100 так званих "мертвих душ". Про це повідомило Головне управління розвідки Міноборони у Facebook, передають Патріоти України.

"У 7 окремій мотострілецькій бригаді (Брянка) виявлено факти утримання в підрозділах на посадах рядового і сержантського складу до сотні так званих “мертвих душ”, – йдеться у повідомленні.

Бойовики вписані в документи як дезертири та зниклі безвісти. Це дає змогу командирам додатково отримувати грошове забезпечення на них. Окрім цього, керівники підрозділів списували поточне продовольче та інше військове майно, яке невдовзі продавали.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...