Згорів живцем: На Миколаївщині сталася моторошна ДТП із екс-головою облради (фото)

Позашляховик на засніженій дорозі винесло на зустрічну смугу, де сталося лобове зіткнення з зерновозом.

Володимир Луста. Фото: НикВести.

У страшній автокатастрофі сьогодні вранці загинув колишній заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації, екс-голова Миколаївської облради, депутат обласної ради нинішнього скликання, генеральний директор групи компаній ПАЙОК Володимир Луста. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на "НикВести".

«Тойота Ленд Крузер», в якій їхав на роботу Володимир Вікторович, прямувала з Снігурівки до Миколаєва, і близько сьомої години ранку біля села Партизанське в Вітовському районі позашляховик на засніженій дорозі винесло на зустрічну смугу, де сталося лобове зіткнення з зерновозом.
Пошкоджений легковий автомобіль загорівся, Володимир Луста та його 33-річний водій загинули. У «КамАЗа» зім'яло кабіну, шофер госпіталізований з важкими травмами. Володимир Луста народився 8 січня 1961 року в Снігурівці. У 1990 році став заступником голови Снігурівської районної ради. У 2001-2005 роках - директор приватного підприємства «Агроторговий дім Снігурівський». У 2005-2006 роках - голова Снігурівської райдержадміністрації. З квітня 2006 року - голова Снігурівського райради. У 2007 році призначений заступником голови Миколаївської облдержадміністрації з соціальних питань.

З липня 2010 року - діpeктop Миколаївського oблacнoгo цeнтpa зaйнятocті. У квітні-грудні 2015 року був головою Миколаївської обласної ради. У нинішньому скликанні облради очолював фракцію «Нашого краю». З вересня 2017 року - генеральний директор групи компаній ПАЙОК.

Під час перебування віце-губернатором Володимир Луста очолював регіональне відділення Національного олімпійського комітету України в Миколаївській області. Навесні 2014 року, будучи виконуючим обов'язки голови Миколаївської обласної державної адміністрації в найбільш складний період сучасної історії України, став єдиним офіційним керівником вищого рівня, що не залишив свій пост після подій на Майдані, Володимир Луста виступив на мітингу проти вторгнення військ Російської Федерації на територію України. Він взяв на себе відповідальність і керував областю, поки не покинув посаду через люстрацію.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...