Жахлива трагедія в Естонії: Автобус з туристами пішов під лід (фотофакти)

Дізнавшись, що до сусіднього острова не вдасться добратися поромом, люди хотіли переїхати водойму машиною.

На місці трагедії в Естонії. Фото: parnu.postimees.ee.

В Естонії під лід провалився мікроавтобус. За попередньою інформацією, загинули 4 людини. Про це повідомляє видання Рarnu Рostimees, передають Патріоти України.

Трагедія сталась у вівторок, 6 лютого, на заході Естонії, поблизу острова Манія. Мікроавтобус виїхав на лід і майже одразу пішов на дно. Глибина на тій ділянці моря – майже 4 метри. Рятувальні роботи вже припинили, пошуками затонулих займається поліція.

Місцевий житель Марк Соосаар розповів, що компанія людей спершу вирушила на пором. Дізнавшись, що до сусіднього острова не вдасться добратися поромом, люди вирішили переїхати водойму машиною. Не врахувавши крихкість льоду, водій авто разом із транспортом та пасажирами провалилися під кригу.

Відомо, що врятувати вдалося лише двох осіб – чоловіка і жінку. За словами водія всюдихода, що витягнув потерпілих на сушу, люди перебували у стані сильного алкогольного сп'яніння. Ймовірно жертвами інциденту стали 4 людини. Їх тіла наразі не знайшли. Місцеві жителі стверджують, що це туристи, оскільки ніхто з жителів острова не наважується виходити на лід через ненадійність криги.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...