Жахливе самогубство: У Запоріжжі жінка спалила себе живцем (фото 18+)

Поки поліцейські намагалися загасити полум'я, вогонь перейшов на кіоск, що розташований поруч. Повністю ліквідувати пожежу вдалося лише пожежній бригаді.

На місці трагедії. Фото: Депо.Запоріжжя.

До чергових патрульних звернувся чоловік із заявою, що щось горить за кіосками на центральному автовокзалі. Подія сталася сьогодні вночі, 28 липня, о 2:30. Про це кореспонденту портала Depo.Запоріжжя розповіли власні джерела в Національній поліції, передають Патріоти України.

Коли поліцейські прибули на місце виклику, то побачили , що за кіосками горить людина. Патрульні дістали вогнегасник зі свого автомобіля і почали тушити пожежу. Через п'ять хвилин, коли вогнегасник скінчився, копи продовжили гасити полум'я водою, яка була під рукою. Поки поліцейські намагалися загасити полум'я, вогонь перейшов на кіоск, що розташований поруч. Повністю ліквідувати пожежу вдалося лише пожежній бригаді, яка прибула на місце події.

На місці пожежі поліцейські виявили труп жінки, пляшку з-під пива, пачку цигарок та п'ятилітрову каністру бензина. Як вдалося з'ясувати, близько другої години ночі, худорлява, майже лиса жінка, в окулярах заходила на заправку, що знаходиться недалеко від місця події. У жінки при собі було дуже багато грошей. Вона придбала пиво, порожню каністру, в яку попросила налити бензин, та пішла в сторону автовокзалу, де й підпалила себе.




Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...