Жарти з "синім китом" виявилися небезпечними?: На Хмельниччині повісилася 17-річна дівчина (відео)

Подруги припустили, що на дівчину могли вплинути певні молодіжні групи у соціальних мережах.

Ольга Я. вчилася на кухаря. Фото: denzadnem.com.ua.

У селі Дубіївці на Хмельниччині 5 квітня мама знайшла мертвою 17-річну доньку. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на denzadnem.com.ua.

Дівчина повісилася вночі, бо ще ввечері пила чай, а бабуся попередила, щоб вимкнула світло. Померла вчилася на кухаря в Голованівському профтехучилищу. В ту трагічну ніч дівчина разом з подругою збиралася їхати на навчання.

"Вночі з села їдуть хлібні машини, на них дівчата добиралися до райцентру в Житомирській області. Не дочекавшись в призначений час подругу, вона зателефонувала, але телефон знаходився поза зоною досяжності. Вже вранці мама знайшла тіло дочки", - розповіла односельчанка.

Подруги Олі говорять, що напередодні вони ходили разом гуляти: "Вона мала багато планів на майбутнє. Хотіла піти працювати в хлібопекарню, мріяла про власний будинок, в якому будуть жити разом з коханим".

Хоча дівчата припустили, що може якимсь чином зіграв вплив певних молодіжних груп у соціальних мережах.

— Оля розповідала, що вони в училищі жартували і під вигаданим ім’ям заходили в такі групи.

Хоча одногрупниці пригадують, що Оля радила не грати в погані ігри з життям.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...