Ждун чи Путін в гамівній сорочці? У мережі висміяли порожнє крісло на саміті, яке відфотошопила роспропаганда (фото)

На справжньому знімку були зображені канцлер Німеччини Ангела Меркель, президент Туреччини Реджеп Ердоган і президент США Дональд Трамп біля порожнього крісла. Скандально відомий пропагандист Соловйов "домалював" у кріслі Путіна.

Справженє фото (вгорі) і відфотошоплене роспропагандонами (внизу). Фото:Facebook

У мережі посміялися над фотографією, зробленою під час саміту G20. На оригінальному знімку були зображені канцлер Німеччини Ангела Меркель, президент Туреччини Реджеп Ердоган і президент США Дональд Трамп, а між ними знаходився порожній стілець. Про це пише Styler, передають Патріоти України.

Однак російський пропагандист Володимир Соловйов вирішив виправити це і домалював у фоторедакторі Володимира Путіна, який займає вакантне місце. Втім, після викриття Соловйову довелося досить швидко видалити відфотошоплений знімок зі свого аккаунта.

Користувачі мережі запропонували свої варіанти того, хто ще міг би сісти на вільний стілець. Зокрема, учасником дискусії міг би стати відомий персонаж Ждун, домовик Доббі з книг про чарівника Гаррі Поттера, радник міністра внутрішніх справ Ілля Ківа, актор Олексій Панін і президент РФ, тільки в гамівній сорочці.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...