Жертва "побєдоносія": У Мелітополі відсторонили від посади главу поліції

Керівництвом та співробітниками місцевого відділу поліції було допущено ряд прорахунків із забезпечення законності під час проведення масових заходів до Дня Перемоги.

9 травня у Мелітополі. Фото: соцмережі.

Начальник Мелітопольського відділу поліції Юрій Буланов відсторонений від виконання своїх службових обов'язків. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ України (МВС), передають Патріоти України.

"У Мелітополі (9 травня. – Ред.) відбулися масові заходи, учасниками яких стало близько чотирьох тисяч громадян. Для забезпечення громадського порядку було залучено 200 правоохоронців. Керівництвом та співробітниками місцевого відділу поліції було допущено ряд прорахунків із забезпечення законності під час проведення масових заходів до Дня Перемоги", – так пояснили у МВС відсторонення Буланова від посади.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...