Жертви виявилися не з полохливих: Грабіжника, який нападав на дівчат із ножем, затримали в Слов'янську

Затриманий був доставлений у відділ поліції. Ним виявився 50-річний місцевий житель.

Грабіжника з ножем спіймали. Ілюстрація: Mynizhyn.com.

У Слов'янську Донецької області затриманий 50-річний місцевий житель, який нападав на дівчат із ножем. Про це йдеться в повідомленні Департаменту комунікації ГУ Національної поліції Донецької області, передають Патріоти України.

"У п'ятницю, 14 квітня, чоловік двічі нападав на дівчат. У першому випадку зловмисник отримав відсіч - потерпіла бризнула йому в обличчя з газового балончика. Друга спроба заволодіти чужим майном теж не увінчалася успіхом. Потенційна жертва закричала, і їй на допомогу прибігли двоє чоловіків і поліцейський патруль, який був неподалік.

Затриманий був доставлений у відділ поліції. Ним виявився 50-річний місцевий житель. Поліцейські встановили, що чоловік причетний до ще одного озброєного нападу. У середині лютого він, озброївшись ножем, видивлявся собі жертву біля одного з супермаркетів. Вибравши молоду, тендітну дівчину, він підійшов до неї в темному провулку, приставив ніж і став вимагати гроші. При собі грошей у неї не було, і, побоюючись за своє життя, вона сказала, що може взяти в будинку банківську картку і зняти гроші.

19-річна студентка була настільки налякана, що, навіть перебуваючи біля банкомату в людному місці, побоялася просити про допомогу. Нажива розбійника склала 300 гривень", - йдеться в повідомленні поліції.

Те, з якою легкістю йому дісталися гроші, чоловікові сподобалося і він продовжив свій промисел.
Увечері в районі тролейбусного депо чоловік напав на молоду жінку. Потерпіла не розгубилася і бризнула чоловікові в обличчя з газового балончика і втекла. Але це зловмисника не зупинило, і він знову спробував "розбагатіти". Наступна його жертва теж не злякалася і покликала на допомогу. За цим фактом відкрито кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією - 1 ч. ст. 187 "Розбій" Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...