Жорстоко побили та порізали горло: У Житомирі напали на студентку (відео)

Сусіди налякані, кажуть, що на перехожих у цьому місці нападають не вперше.
Постраждала Вікторія Шилюк. Фото: соцмережі.

У Житомирі невідомі напали на 19-річну студентку Вікторію Шилюк: дівчині порізали горло, били аж до непритомності, а потім пограбували й кинули без свідомості на дорозі. Про це пише ТСН, передають Патріоти України.

У момент нападу Вікторія розмовляла з приятелем по телефону. Це допомогло, тому що її знайшли досить швидко, до свого будинку студентка не дійшла якихось сто метрів. Зараз дівчина в комі, але шанс вижити є.

"Основна проблема - це закрита черепно-мозкова травма й усі наслідки, що звідси випливають. На жаль, вона зараз без свідомості та у важкому стані", - розповіла лікар-ординатор відділення інтенсивної терапії Житомирської обласної клінічної лікарні Вікторія Глущенко.

Вікторія ввечері поверталася зі спортзалу, вирішила скоротити шлях і йшла по мосту через річку. Після нападу на ній не знайшли золотих прикрас: ланцюжка з хрестиком, сережок і двох кілець. Сумку та телефон уже вранці слідчі знайшли в річці. Пошуки нападників тривають.

"Оскільки дівчина не може нічого розповісти, а свідків або очевидців цієї події поки не встановили, тому попередня кваліфікація - розбій", - зазначила керівник відділу комунікації Головного управління Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко. У той же час сусіди налякані, кажуть, що на перехожих тут нападають не вперше.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...