"Живе" меню: Матіос показав, як курсантів університету Повітряних сил годували їжею з хробаками і тарганами (фото)

​Головний військовий прокурор також повідомив про затримання керівників навчального закладу у Харкові.

Таргани у їжі. Фото:FаcebookКурсантів Харківського національного університету Повітряних сил ім. І. Кожедуба годували їжею, в якій знайшли тарганів та личинок. Про це повідомив у своєму Fаcebook головний військовий прокурор Анатолій Матіос, передають Патріоти України.

За його словами, ці факти були встановлені у зв'язку із розслідуванням розкрадань у навчальному закладі. Їх встановили військові прокурори Харківського гарнізону, які відвідали курсантську їдальню.

"Розумію, що після наступних фото буде шалений шквал критики, але з цим неможливо миритися. Військові прокурори Харківського гарнізону, у зв'язку із розслідуванням розкрадань в Харківському національному [університеті] Повітряних сил, йшли не на склади боєприпасів (куди вже є заборона заходити з ГШ МОУ) - а в курсантську їдальню! Виявляється, що так харчуються майбутні військові льотчики…", - прокоментував фото із комахами військовий прокурор.

Керівник та заступник керівника університету – генерал-майор та полковник відповідно – затримані військовою прокуратурою. Матіос уточнив, що затримання першого відбулося вчора, а другого - сьогодні. Завтра суд обиратиме запобіжний захід обом.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...