Зламав життя не одній дитині: Екс-міліціонер з Луцька розбещував неповнолітніх (фото)

Чоловіка силовики затримали в квартирі, яку той орендував для інтимних зустрічей.

Педофіла цікавили підлітки. Ілюстрація: Район Луцьк.

У Луцьку за підозрою в розбещенні неповнолітніх затримали 44-річного колишнього міліціонера. Про це повідомили у відділі комунікації управління НП у Волинській області, передають Патріоти України.

Підозрюваний раніше працював у ДАІ та охоронній фірмі. Чоловіка силовики затримали в квартирі, яку той орендував для інтимних зустрічей. Разом з ним у помешканні знаходилася дев’ятикласниця. Підозрюваний переконував, що батьки знали про їхні стосунки, які тривали останні два роки.

Водночас з’ясувалося, що чоловік розбещував ще п’ятьох неповнолітніх. Цю інформацію оприлюднили у прес-службі громадського формування “Варта порядку”, які допомогли поліції вийти на слід педофіла.

“Відомо ще 5 діток, яким чоловік зламав життя. Якщо вам відомі ще випадки — звертайтесь в поліцію, бо він залякував родичів потерпілих, апелюючи своїми “зв’язками”, — зазначив керівник прес-служби формування Олександр Волянюк. Луцькі слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.155 (статеві зносини з особою яка не досягла статевої зрілості) Кримінального кодексу України.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...