Злетіти над суєтою: Ідеальне домашнє завдання, або Як стати зіркою інтернету

Вчителька молодець - вражень, емоцій, спогадів, фізичної розрядки у дітей буде достатньо для "сидячої" праці над підручниками. Повне перезавантаження, якого всім так не вистачає.

Школярам потрібен повноцінний відпочинок. Фото: jazzyhat.com

Британська вчителька прославилася в інтернеті завдяки незвичайному домашньому завданню, яке її учні отримали на травневі вихідні, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

На тлі недавніх досліджень, які показали, що більше 90% школярів відчувають тиск в школі, а ще чверть схильні до нескінченного стресу, жінка роздала своїм учням списки справ, які необхідно зробити під час відпочинку. Так, протягом вихідних школярі повинні були покататися на велосипеді, подивитися свої улюблені ТВ-шоу, якнайбільше сміятися і відпочивати зі своїми друзями.

За два дні постом з фотографіями списку справ поділилися понад 60 тисяч разів. Батьки сприйняли ініціативу вчителя позитивно: коментарі наповнені словами подяки, а також висловлюваннями інших вчителів про те, що подібні завдання необхідно підтримати і в інших школах.


ТОП-3 поради по вибору ременя до авто з дизельним двигуном

п’ятниця, 23 серпень 2024, 8:50

Ремінь газорозподільного механізму (ГРМ) - забезпечує синхронну роботу клапанів і поршнів, контролюючи їхній рух. Якщо ремінь ГРМ виходить з ладу, це часто призводить до серйозних пошкоджень двигуна. У дизельних автомобілях, де двигуни працюють під під...

Як використовувати промокод на Фавбет

четвер, 22 серпень 2024, 15:51

Промокоди стали невід'ємною частиною сучасного онлайн-гемблінгу, і казино Favbet не є винятком. Ці спеціальні коди пропонують гравцям додаткові бонуси та можливості, збільшуючи шанси на виграш. Використання промокодів може значно підвищити рівень задов...