Злочинці погрожували підірвати гранату: У Луцьку поліція зі стріляниною затримала грабіжників банку (фото)

Зловмисники пошкодили банкомат, який знаходиться у тамбурі відділення банку, та намагалися викрасти із нього гроші.

Злочинці намагалися пограбувати відділення банку. Фото: прес-служба Нацполіції.

Двоє зловмисників намагалися обікрасти банк, а побачивши поліцейських – почали стріляти по них. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції, передають Патріоти України.

О 5-й годині ранку на пульт центру технічної охорони управління поліції охорони у Волинській області надійшов сигнал «Тривога» із відділення одного із банків на бульварі Дружби народів у Луцьку. За декілька хвилин на місце прибув екіпаж групи затримання УПО. Правоохоронці помітили, що у тамбурі банку знаходяться двоє чоловіків у масках.

При спробі затримання зловмисників ті почали стріляти по поліцейських та погрожували підірвати гранату, як виявилося згодом – не бойову. Для затримання зловмисників співробітникам Управління поліції охорони довелося застосувати табельну вогнепальну зброю. Затриманні дістали поранення ніг та під охороною доставлені до лікарні. Ніхто із правоохоронців не постраждав.

PM337image004

Затриманими виявилися 19-річний та 22-річний мешканці Луцького району. До слова, один із них раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

PM655image001

Як з’ясувалося, зловмисники пошкодили банкомат, який знаходиться у тамбурі відділення банку, та намагалися викрасти із нього гроші.

PM930image003

За цим фактом слідчі Луцького відділення поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від семи до дванадцяти років позбавлення волі, із конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...