Злодії не дрімають: З площі в центрі Львова поцупили дві живі ялинки

Адміністрація вважала, що їх буде важко викрасти.

Елки не успевают вырасти, как их крадут. Фото: 032.ua

Дві нововисаджені ялинки вкрали одну за одною з Кафедральної площі у центрі Львова. Про це пише прес-служба Львівської міськради, передають Патріоти України з посиланням на Гордон.

За даними прес-служби, нещодавно на площі висадили кілька десятків ялинок. Одну з них вкрали, але 29 грудня на цьому місці посадили нову ялинку. Однак 30 грудня невідомі вкрали ще одну ялинку з площі.

У прес-службі зазначають, що вартість однієї ялинки перевищує 100 грн.В повідомленні наголошується, що Галицька районна адміністрація звернулася із заявою за фактами крадіжки в поліцію.

Раніше місцеві ЗМІ повідомляли, що свежевисаженним ялинка обламали верхівки. Активіст "Еко Zахісту" Орест Заліпська висловив виданню "032.ua" думку, що місце для ялинок вибрано невдало. Однак у Галицькій районній адміністрації тоді не погодилася з ним, пояснивши, що зелені деревця в цьому місці виглядають естетично, а оскільки на площі постійно людно, "їх буде важко вкрасти". В адміністрації також зазначили, що за ялинками наглядають двірники.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...