ЗМІ повідомили подробиці вибуху автобуса в окупованому Дебальцевому

Спричинила вибух граната.

Ілюстрація: ІА "Вчасно"У рейсовому автобусі № 1, який підірвався в окупованому Дебальцевому Донецької області, вибухнула граната. Вона вибухнула після того, як автобус почав рух. Про це повідомило джерело агентства Интерфакс, зазначають Патріоти України.

Правоохоронні органи так званої "ДНР" встановлюють причини події, а також займаються пошуками осіб, причетних до вибуху.

За словами представника бойовиків у Спільному центрі з контролю і координації режиму припинення вогню Руслана Якубова, одна людина загинула, ще двоє постраждали.

За інформацією РИА Новости, вибуховий пристрій був у рюкзаку школяра. "В результаті вибуху загинув один і поранено троє дітей, учнів 8-го класу школи №5 Дебальцеве ... Діти їхали додому зі школи, в рюкзаку одного з них була граната. В результаті детонації стався вибух," – заявив російському агентству представник окупованої території Донеччини.

Як повідомлялося раніше, сьогодні о 15.50 в Дебальцевому стався вибух рейсового автобуса №1, що рухався по вулиці Курчатова.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...