Знайомтесь - Олєжка. Підполковник Харківського СБУ Язвенюк: Поліція у Харкові зупинила підлеглого Грицака п'яним за кермом - волонтер (фото)

Зараз основне встановити осіб, які приїхали "відмазувати" СБУ-шника і погрожували копам. Дізнатися їх посади і прізвища та притягнути до відповідальності, наголосив Роман Синіцин.

Фото:Facebook

Екіпаж патрульної поліції Харкова зупинив підполковника, старшого оперуповноваженого Управління СБУ в Харківській області Олега Язвенюка, який керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Про це написав у своєму Fасebook волонтер Роман Синіцин, передають Патріоти України.

“Підполковник, старший оперуповноважений Харківського СБУ. Язвенюк Олег Володимирович. Олег 11 лютого бухав з колегами в одному з закладів поблизу Харкова. Потім сів за кермо. Олега зупинив екіпаж Патрульна поліція Харкова”, – написав волонтер.

Як повідомив Роман після затримки працівника СБУ до місця події прибула “група підтримки” з того ж кабака”.

Правоохоронець відмовився проходити перевірку на алкоголь і заявивши, що йому стало погано викликав швидку допомогу.

“Копи, журналісти поїхали в лікарню з Олегом. І з багаточисельною групою підтримки, яка складалась з діючих співробітників СБУ у Харківській області, які усіма можливими методами намагались Олега відмазати, а копів залякати”, – написав волонтер.

Синіцин повідомив, що під час конфлікту підполковник погрожкував “закрити усіх за тероризм” та “застрелити рано чи пізно”.

Волонтер також нагадав, що цього співробітника СБУ вже помічали п’яним за кермом. У минулому році правопорушення коштувало йому кількох тисяч гривень штрафу.

Зазначається, що поліцейські так і не склали протокол на Язвенюка, оскільки його забрали в операційну.

Це сталося після того, як “один з керівників чи колег Олега (а ми встановимо хто це був, обіцяю) підійшов до лікаря і щось йому шепнув на вухо”, – заявив Синіцин.

“Сьогодні на Голову СБУ пішов лист за підписом з вимогою притягнути до відповідальності Олега (звільнити). Хоча його ніби то і так уже звільнили, заднім числом як це часто робиться. Але основне це встановити осіб, які приїхали його відмазувати і погрожували копам.

Посади і прізвища. Притягнути їх до відповідальності. Ініціювати службове розслідування і передати матеріали справи не місцевим, а ВБ центрального апарату СБУ”, – підсумував волонтер.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...