Знайшли одне одного та об'єднались: Лещенко підтримав Тимошенко на шляху Майдану-3

Сергій Лещенко активно критикує чинну владу і підтримає протестну активність, організовану Юлією Тимошенко в річницю подій на Майдані проти підвищення тарифів.

Сергій Лещенко. Фото: РБК.

Народний депутат України Сергій Лещенко спростував усі звинувачення на адресу Юлії Тимошенко про її зв’язки із Сурковим. Про це він заявив в інтерв’ю телеканалу 112 Україна, передають Патріоти України.

На думку Лещенка, Юлія Тимошенко не пов’язана із Кремлем, а всі звинувачення на її адресу вигадані технологами. Сергій Лещенко активно критикує чинну владу і підтримає протестну активність, організовану Юлією Тимошенко в річницю подій на Майдані проти підвищення тарифів.

На відміну від позиції фракції БПП, частиною якої він є, не готовий брати участь у поясненні суспільству необхідності прийняти підвищення тарифів і почати економити енергоресурси. «План «Шатун» – це вигадка піартехнологів, а зазвичай усе, що робиться, – це просто спроба через такі канали дискредитації звести нанівець акції, які готували опозиційні сили… Але я не думаю, що на це багато хто ведеться в Україні, бо для багатьох очевидно, що нинішня влада у своїх спробах збагатитися на корупції переходить навіть кордон лояльності своїх прихильників, яка була до останнього часу досить високою», – заявив Лещенко.

Раніше Сергій Лещенко активно критикував дії Юлії Тимошенко та її зв’язок із низкою олігархів та представників режиму Януковича. Зміну позиції на підтримку Тимошенко у фракції пояснили популізмом та необхідністю зростання популярності створеної Лещенком політсили ДемАльянс, яка невдовзі має об’єднатися із Блоком Юлії Тимошенко і підтримати третій Майдан, який розпочався 15-го листопада.

Нагадаємо, Тимошенко закликала громадян України на Майдан-3 проти чинної влади. За інформацією ЗМІ, ці ініціативи Тимошенко активно фінансує бізнесмени Рінат Ахметов, Ігор Коломойський, Сергій Тарута і Костянтин Жеваго.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...