Знайшли стрілочника: У Путіна розказали, хто йому дав фейкове відео з "авіацією РФ"

Якщо вірити Пєскову, то створенням фейків займалося Міноборони РФ. У рамках офіційної доповіді.

Дмитро Пєсков. Фото: Еспресо.TV.

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що відеозапис з авіаударами, яку Володимир Путін показав режисерові Оліверу Стоуну, йому передав міністр оборони РФ Сергій Шойгу. Про це він сказав, відповідаючи на питання журналістів, передають Патріоти України із посиланням на Meduza.

"Можу підтвердити, це дійсно матеріали нашого міністерства оборони. Це частина доповіді президенту, міністр оборони давав це президенту", - сказав Пєсков.

Як відомо, Путін показав Стоуну відео про те, як начебто російська авіація обстрілює Сирію. Насправді, на відео, яке показано, як американський вертоліт "Апач" атакує талібів у Афганістані.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...