"Золоті уста "ЛНР": Олена Заславська, авторка хвалебного порнографічного вірша про Моторолу, приїхала з Луганська у Харків (відео)

Улюблена "поетеса" сепаратистів говорить, що вона - за мир, але уся її творчість говорить про дещо інше.

Олена Заславська. Фото: zaslavskaja.com.

Луганська поетеса, "член Спілки письменників ЛНР" Олена Заславська приїхала до Харкова, де взяла участь у дебатах на конференції, присвяченій збройному конфлікту на Донбасі. Відповідне відео було опубліковано на каналі "Громадське ТБ Донбасу" в YouTube, передають Патріоти України.

За словами організаторів, ця конференція - спроба намацати можливі шляхи примирення і позначити роль в них людей мистецтва, дослідників, журналістів. У дебатах взяли участь більше 30 експертів - поетів, письменників, художників, журналістів та вчених. Але серед громадськості захід привернув увагу участю в дискусії луганської поетеси, минулого учасника літературного угруповання "СТАН", а нині члена "Спілки письменників" "ЛНР" Олени Заславської.

Одним з ініціаторів приїзду Заславської став відомий письменник і активіст Євромайдану Сергій Жадан. За його словами, діалог примирення важливо починати вже зараз. За словами Заславської, головний меседж її приїзду до Харкова - відновлення миру. У той же час її поезія говорить про зворотне. Також луганська поетеса на дебатах визнала, що вважає бойовика Моторолу героєм.

Нагадаємо, що саме цій "поетесі" належить ось такий "вірш":

Ни Цветаева я, ни Ахматова,

Сумасбродами хоть и обласкана,
Но и я поэтесса пи...датая
С золотыми устами донбасскими!
Постаралась ответить без мата я,
Пастельными, нежными красками,
А ведь словом могу, как очередью из автомата,
Или трассерами огненно вмазать!
Говоришь, что мол сердце ватное,
Не привыкла я сопли размазывать,
Нет, не ватное сердце, — атомное!
Громыхает в груди Заславской!

Зы.
Лучше в рот у Моторолы
Детородный орган брать,
Чем у Джо, у русофоба
Нестоячий х...й сосать.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...